Recept uit Koken met kruiden:
Gevulde kipfilet met bieslook
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, droog broodkruim, ei, eierdooier, kipfilet, knoflook en olie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, dille, dragon, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken met kruiden:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Marie Claire Crispy:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / lunchgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: