242 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterbouillondroge witte wijneikippenbouillonknoflookkruidnagellaurierlaurierbladmelknootmuskaatolieolijfoliepeperpeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillontomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Kip met sinaasappel en ui

Ingrediënten:
bloem, citroensap, droge witte wijn, honing, kip, saffloerolie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

De echte Hollandse tomatensoep

Ingrediënten:
bloem, boter, foelie, groentebouillon, half-om-halfgehakt, laurierblad, margarine, melk, peperkorrels, peterselie, slagroom, soeptomaten, tijm, ui, vermicelli, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:

kreeftensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, cognac, garnalenkoppen, kreeftenfond, kreeftenkoppen, kreeftenschalen, laurier, peper, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, gist, knoflook, melk, olijfolie, peper, rietsuiker, tijm, trostomaat, ui, water, zout en zwarte olijf

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Daube met runderwangen

Ingrediënten:
bloem, gehakt, kaneelstokje, laurierblad, olijfolie, pancetta, rode wijn, sinaasappel, peterselie, rozemarijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, uien, peper, wortels, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Wildragù met pappardelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, haas, hertenbout, knolraap, konijn, laurier, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rode ui, rozemarijn, sinaasappel, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
wild
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Konijn cacciatore

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, extra vierge-olijfolie, knoflook, konijn, peper, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui, witte wijn, wortel, zout, zoutflakes, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
wild
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Makreel met sperziebonen

Ingrediënten:
bloem, gezouten kappertjes, makreel, olijfolie, peper, bladpeterselie, sperziebonen, tijm, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Ossenstraart, cavolo nero en puree

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, cavolo nero, kippenbouillon, knoflook, laurier, ossenstaart, peper, rode wijn, tijm, ui, volle melk, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Kalfsrolletjes in madeirasaus

Ingrediënten:
bloem, champignons, doperwt, ei, gevogeltefond, kalfsfond, kalfsgehakt, kalfsvlees, kerriepoeder, laurier, madeira, oregano, pasta, peper, room, tijm, tomaat, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Boeuf bourguignon

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, champignon, knoflook, laurier, ontbijtspek, peper, peterselie, rode wijn, sucadelap, tijm, ui en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Haal meer recepten op...