Recept uit NAJAT:
Zwarte auberginesaus
- Ingrediënten:
- artisjokken, aubergine, bladpeterselie, chilipeper, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, trompettes de la mort, ui, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroen, droge witte wijn, ei, komkommer, koriander, munt, olie, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: