Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, citroenschil, droge witte wijn, ei, kalfsschenkel, kaneel, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven: