Recept uit Koken in een duinpan:
Lente-uitjessaus
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche, lente-ui, peper, sjalot, visfumet, wilde spinazie en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, diepvriesspinazie, ei, groente, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit De Perzische keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: