Recept uit Mediterraneo:
Vlees met pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde pasta, geklaarde boter, gember, kaneel, korianderzaad, olie, peper, rijst, vlees, water en zout
- Keuken:
- Mediterraans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge witte wijn, ei, gekookte ham, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, room, sjalot, slagroom, spek, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterraneo:
Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: