Recept uit De kunst van het koken:
Épinards au jus - Spinazie in bouillon gesmoord
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, ei, peper, spinazie, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, citroensap, ei, eidooier, groentebouillon, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, peper, prei, room, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek: