Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Terrine van aardappel, kalfsvlees en katenspek
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kalfsvlees, katenspek, peper, room en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / rundvlees / aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peterselie, room, sjalot, specerijen, tijm, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Yo Kids:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken: