52 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbonenbouilloncitroencitroensapeigroenteknoflookkruidenmelkmosterdnotenolijfoliepeperpeterseliepijnboompittenrijsttomaatuivleeswaterzout
zout en peperzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:

Kalfsvlees in tonijnsaus - vitello tonnato

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, citroensap, droge witte wijn, eidooier, extra vergine olijfolie, kalfsvlees, kappertjes, knoflook, laurierblad, paprikapoeder, peper, tonijn in olie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe vervang je vlees of vis?

Ingrediënten:
hamburgers, eieren, eiwit, haring, havermout, kidneybonen, lijnzaad, lijnzaadolie, linzen, makreel, noten, peulvruchten, pijnboompitten, pinda’s, vis, vlees, walnoten, yoghurt, zalm, zonnebloempitten en zuivel

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Kalfsrouleau gevuld met mortadella en pistache

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, droge witte wijn, ei, kalfsborst, kalfsbouillon, kalfsgehakt, knoflook, mortadella, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, pistache, sjalot en witbroodkruim

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Frikadelle

Ingrediënten:
aardappelpuree, ansjovisfilet, boter, broodkruim, ei, kalfsgehakt, kookroom, lamsgehakt, nootmuskaat, pimentpoeder, plantaardige olie, rozemarijn, ui, varkensgehakt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Aardappel-haringsla

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, azijn, haringen, hom van haring, kalfsvlees, kappertjes, melk, mosterd, olie, peper, selderijknol, ui en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Jeroen & Wendy

Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:

Vitello Tonnato

Ingrediënten:
ansjovissen in olie, blikje tonijn, peterselie, citroen, ei, kalfsfond, kalfsvlees, kappertjes, kruidnagels, laurierblaadjes, olijfolie, peperkorrels, bleekselderij, ui, water, winterwortel, witte wijn en zout

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Zweedse "Sillsalad"

Ingrediënten:
aardappel, appel, augurk, azijn, biet, citroensap, dille, ei, kalfsvlees, maatjesharing, mosterd, olie, rode bietensap, tong, ui, zout, zoute haring en zure room

Keuken:
Zweeds
Soort:
salade
Een recept uit Jonas Cramby - Yakitori & Korean BBQ

Recept uit Yakitori & Korean BBQ:

Tataki snel gegrilde sashimi

Ingrediënten:
bosui, japanse sojasaus, kewpie-mayonaise, ponzu, rundvlees, sesamblad, sesamolie, sesamzaad, shiso, tataki-saus, tonijn, vis en vlees

Keuken:
Japans
Soort:
barbecue/grill
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Couscous met dorade en merguez

Ingrediënten:
citroensap, courgette, couscous, doradefilets, groene chilipeper, lente-ui, merguez, munt, olijfolie, rode paprika, rozijnen, versgemalen zwarte peper, vis, vlees en zeezout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Prachtige gevulde porchetta

Ingrediënten:
bot, boter, citroen, bloem, handappels, kippenbouillon, oesters, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode uien, rozijnen, knoflook, varkenslende, varkenslever, venkelzaad, verse rozemarijn, salie, vin santo, vlees, wortels en zuurdesembrood

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan gehaktballen

Ingrediënten:
bieslook, hamburgers, deeg, edelgistvlokken, ei, gehakt, ui, lijnzaad, mosterd, munt, bakolie, paneermeel, peterselie, rode kool, tempeh, knoflook, kruiden, vis, vlees en zout

Haal meer recepten op...