191 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: broodcourgettefruitgranengroentekaaskikkererwtenkipknoflookkruidennotenolieolijfoliepaprikapeterselierijstuivisvleeswaterwortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Marmita van kalfsvlees

Ingrediënten:
gemberpoeder, groente, kalfsvlees, koriander, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, saffraanpoeder, tomaat, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbotten, kalfspoulet, knoflook, laurier, prei, tijm, tomaat, ui, winterwortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Angelique Schmeinck en Angélique Schmeinck - Smaakvrienden

Basisrecept uit Smaakvrienden:

Kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, kalfsbotten, kalfsschenkel, knoflook, laurier, prei, rozemarijn, tijm, ui, vleestomaat, winterwortel, witte peperkorrels en witte wijn

Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Vleesbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, laurier, peterselie, prei, runderbotten, tomaat, witte ui, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Dunkler Kalbsfond - Donkere kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsbotten, kalfspoot, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, san marzanotomaten, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Bruine kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbot, knoflook, laurier, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, winterpeen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Wildfond

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, kalfsbeenderen, knoflook, laurier, peterselie, prei, rode wijn, snijafval van wild, tomatenpuree, water, wildkarkas, witte peperkorrels en wortel

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Basisrecept uit Bouillon:

Ruderbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfspoot, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, runderbotten, runderschenkel, tomaat, uien, winterpenen en zwarte peperkorrels

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Jus de Veau/bruine saus

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, kalfsbotten, knoflook, laurier, peterselie, prei, spekzwoerd, tijm, tomatenpuree, ui, winterwortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Hollands
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Basisrecept uit Hoe te eten:

Italiaanse bouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kalfsschenkel, kippenkarkas, kippenvleugels, knoflook, laurier, peterselie, piepkuiken, prei, runderschenkel, tomaat, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Winterse ragù

Ingrediënten:
bleekselderij, chianti, extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, olijfolie, prei, rode ui, rozemarijn, tomaat in blik, vlees en wortel

Soort:
vlees / saus/dressing/jus / feestdagen
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, passata, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

De Vitello Tonnato à la Kees Elfring – ongeveer

Ingrediënten:
alcohol, azijn, olijfolie, water, laurier, borlottibonen, citroen, citroensap, eidooier, witte wijn, groenten, kalfsfond, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, olijven, passata, pasta, peper, 
zout en peper, prei, sjalot, bleekselderij, knoflook, knoflook, tomaat, tonijn, ui, peper, vet, vis, water, witte bonen, witte tonijn, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte olijven

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsfarce

Ingrediënten:
bospaddenstoelensaus, ei, eidooier, groente, kalfsbout, kalfskop, kalfslever, kalfstong, knoflookcroutons, kruidensaus, peper, peterselie, room, salieboter, tijm, vleesvulling en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / paddenstoelen
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Beste Groenterestaurant: Librije’s Zusje In Amsterdam

Ingrediënten:
aardappel, abrikoos, ananas, blauwe bessen, bleekselderij, bloemen, boekweit, bramen, chocolaatjes, chocolade, citroengras, dragon, elzas, goud, groene appel, groenten, hazelnoot, kropsla, mais, mierikswortel, munt, pesto, pistache, pompoen, prei, pure chocolade, ravioli, rode biet, roze peper, shiitake, shiso, tempé, tomaat, tonijnsteak, topinamboer, verveine, vis, vlees, wasabi, watermeloen, wijn, witte chocolade, zout en zwarte truffel

Haal meer recepten op...