Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Witte ragoutsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons uit pot, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, room, schenkelvlees en witte wijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, cayennepeper, champignon, cognac, court-bouillon, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, gehakt, groente, kalfsgehakt, knoflook, kreeft, kruidnagel, peper, room, tomaat, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: