Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandel, basmatirijst, bleekselderij, bloem, bouillon, citroenrasp, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, kikkererwten, knoflook, laurier, munt, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / lunch uit Gemüse! :
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: