Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Gestoofde koolrabi met kip
- Ingrediënten:
- boter, bouillonpoeder, citroensap, gembersiroop, kipfilet, koolrabi, lente-ui, peper, sojasaus, stemgember en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, bruine kippenbouillon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, frituurolie, kipfilet, laurier, madeira, melk, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, port, room, runderbouillon, slagroom, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Lunch uit Het kleine fornuis:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: