85 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloemboterdillekaneelknoflookkorianderlamsboutlamsgehaktlamsschoudermuntnootmuskaatolijfoliepeterseliepijnboompittenpimentrundergehaktsuikertomaattomatenpureevleeswaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsvlees in de magnetron

Ingrediënten:
basterdsuiker, bruine rijst, citroensap, druivenbladeren, eiwit, kaneel, knoflook, krenten, magere yoghurt, mager lamsvlees, pijnboompitten, piment, tomaten, ui en zwarte peper

Soort:
lamsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Lamsvlees met ananas

Ingrediënten:
ananas, ananassap, boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, knoflook, lamspoot, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Tropisch
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Spaans

Diner / hoofdgerecht uit Spaans:

Lamsvlees met citroen en knoflook

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, mager lamsvlees, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Terrine van lamsvlees met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, mager lamsvlees, oregano, rode paprika, rode wijnazijn, tijm, tomaten, tomaten uit blik, ui, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees / paté/terrine
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Lamsvlees kubbe nia

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, groene peper, knoflook, koriander, lamslendefilet, tahin, ui, water, witte peper, zout en peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ingelegde ui

Ingrediënten:
appelciderazijn, chilivlokken, eieren, gedroogde oregano, groenten, ingelegde ui, kaneelstokje, komijnzaad, kruidnagels, limoenen, peperkorrels, rode uien, vruchtensap, sinaasappelschil, sla, suiker, zout, ui, vlees, water en zuivel

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamsfilet met pinda's, kokosmelk en salsa van rode ui

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, ciderazijn, citroensap, fijne kristalsuiker, gezouten pinda's, grof zeezout, kapperappeltjes, knoflook, kokosmelk, koriander, lamsfilet, olijfolie, peterselie, piquillopepers, rode chilipeper, rode ui, rozemarijn, sesamzaad, sumak en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Komshuyani - Vlees met kweeperen

Ingrediënten:
citroensap, gember, kweeperen, lamsvlees, peper, piment, suiker, tomaten, ui, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Turks / Sefardisch / Joods / Georgisch / Iraaks
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Herbed Lamb Pilaf - Pilaf met gekruid lam

Ingrediënten:
allspice, citroensap, dille, gladde peterselie, kaneel, komijn, kortkorrelrijst, kruidnagel, lamsvlees, lente-ui, munt, olijfolie, plantaardige olie, rode appel, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
lamsvlees / rijst, granen en peulvruchten
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Shish Kebab

Ingrediënten:
citroendip, citroensap, gele paprika, kaneelstokje, knoflook, komijnpoeder, lamsvlees, laurier, olijfolie, peper, rode paprika, rundvlees, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Kofta bil karaz - Gehaktballetjes met morellensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boterhammen, citroensap, gedroogde zure kersen, kaneel, kersencompote, kersen op siroop, mager lamsvlees, morellen, peper, pijnboompitten, piment, plantaardige olie, suiker, tamarindepasta, ui en zout

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Scandinavische lamsragoût

Ingrediënten:
champignons, citroenrasp, citroensap, dille, griekse roomyoghurt, kristalsuiker, lamsbout, lamslende, laurier, magere melk, maïzena, milde mosterd, ui, venkelknol, witte peper, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Zweeds / Noors
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Avas - Gestoofde witte boontjes

Ingrediënten:
citroen, citroensap, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Grieks / Sefardisch / Joods
Soort:
stoofgerecht
Haal meer recepten op...