Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Spis:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Junges Gemüse:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: