Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / snack of tussendoortje uit Een kookboek.:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Snack of tussendoortje uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:
Recept uit Spis:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Home made zomer: