Recept van Onze Franse keuken:
Selderijsoep met kerrie-appel 'croutons'
- Ingrediënten:
- croutons, goudreinet, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, boter, knolselderij, laurierblaadje, bleekselderij, tijmblaadjes, uien, peper en zeezout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, cognac, droge witte wijn, groente, groentebouillon, kerriepoeder, kip, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, truffel, ui, water, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier: