Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren: