Recept uit Sous vide:
Gefrituurde varkensstaart
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, ei, kippenbouillon, knoflook, koolzaadolie, korianderzaad, laurier, panko, peperkorrels, tijm, ui, geel, varkensstaart en wortel
- Soort:
- vlees / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, cayennepeper, citroensap, droge witte wijn, kip, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, prei, rode wijn, selderij, slagroom, tomaat in blik, tomatenpuree, ui, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken: