Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Kalfsoester met aubergine en tomaat
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, fontina, kalfsoesters, oregano, peper en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, room, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turkse kookkunst:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Recept uit Killerbody dieet:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: