Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gesmoorde kwartels
- Ingrediënten:
- bloem, kaneel, kwartel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, cognac, droge witte wijn, ei, fond, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het tapas boekje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht / basisrecept uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: