Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Zalm met zure room en dille
- Ingrediënten:
- citroensap, crème fraîche, dille, nieuwe aardappelen, ui, zalmmoten en zure room
- Keuken:
- Zweeds
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, bieslook, bloem, boter, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, eidooier, gerookte zalm, knoflook, komkommer, mayonaise, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, ui, vis, visbouillon, witte wijn, zalmfilet, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Gemüse! :
Recept van Oh my foodness:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Recept van Annie Pannie:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept van I love food & wine: