Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Conchiglie met kruiden
- Ingrediënten:
- citroensap, conchiglie, munt, olijfolie, salie, tijm, tomaat, ui en wijnruit
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, boter, bulgur, citroen, courgette, extra vierge olijfolie, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Recept van Voedzaam & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept uit De grote Kleyn:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Salade: