Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, citroenrasp, eidooier, eiwit, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, poedersuiker, room, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Raapsteeltje:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Literalicious:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht / high tea uit De (perfecte) man in de keuken: