Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?: