Recept uit De Joodse keuken:
Ingriyi - Zoetzuur vlees met aubergine, variant
- Ingrediënten:
- aubergines, citroensap, lamsvlees, peper, rundvlees, suiker, tomaten, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Sefardisch / Joods / Iraaks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, buffelmozzarella, ei, fruit, groente, knoflook, komkommer, kristalsuiker, noten, olie, olijfolie, peper, rijst, sambal oelek, tomaat, ui, vruchtensap, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch: