19 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbanaanbittere chocoladebloemcitroenraspcitroenschilcognaccrème chantillyeigelatinekaneelkirschkrentenmelkroomsuikervanillesuikerwalnotenwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Toscane

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Toscane:

Milanese marsepeintaartjes

Ingrediënten:
abrikozenjam, arak, bakmarsepein, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, gekonfijte kersen, poedersuiker, rum, suiker, tarwebloem en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Bij de koffie uit Brits bakboek:

Mince pies & mincemeat

Ingrediënten:
bloem, boter, brandy, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, eigeel, gedroogde pruim, gekonfijte sinaasappelschil, gemalen foelie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemberpoeder, krenten, melk, mincemeat, niervet, nootmuskaat, poedersuiker, rozijnen, rum, sevillasinaasappels, sherry, shredded suet, stoofappel, water en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Wat je vér haalt is lekker:

Bananencake

Ingrediënten:
banaan, boter, citroensap, ei, poedersuiker, rozijnen, rum, vanillesuiker, walnoten en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia 1 notitie

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Deegslakken - presniz

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, citroensap, eieren, gesuikerde vruchten, hazelnoot, melk, pijnboompitten, poedersuiker, rozijnen, rum, tarwebloem, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Alfajores

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Apfelstrudel

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, kaneel, meel, noten, olie, paneermeel, poedersuiker, rozijnen, rum, suiker, zout en zure appels

Keuken:
Europees / Oostenrijks
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gistrol uit Triëst variant

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, broodkruim, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gekonfijte citroenschil, gist, melk, pijnboompitten, rozijnen, rum, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Putizza di noci - Gistrol uit Triëst

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gist, melk, rum, suiker, walnoten, wijn en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Cheesecake

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, kirsch, kwark, rozijnen, rum, suiker, vanille-essence, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Brood- en appelshalet met melk

Ingrediënten:
boter, challe, citroensap, citroenschil, ei, honing, kaneel, krenten, melk, nootmuskaat, rozijnen, rum, suiker, zoete appel en zure appel

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Flans of Clafoutis met andere vruchten

Ingrediënten:
abrikozen, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, cognac, crème chantilly, ei, kaneel, kirsch, kookvocht van fruit, perzik, room, rozijnen, rum, suiker en vanille-essence

Keuken:
Frans
Soort:
fruit / pudding / vegetarisch