Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, droge witte wijn, kip, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Soepen:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Mijn favoriete gezonde recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van What's that smell:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: