Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, salie, sjalot, suiker, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Heerlijk simpel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Snack / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De man die alles at:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sausjes en dips:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek: