49 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbasilicumbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapeidooierkippenbouillonnootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliericottarode paprikarozemarijnsjalotslagroomtijmuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Flamenco-eieren

Ingrediënten:
bouillon, chorizo, ei, knoflook, mager rundergehakt, olijfolie, paprikapoeder, passata, rode paprika, rode rijst, room, spaanse ui, tomaat, tomatenpuree, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rijst
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonentaart met gierstkorst

Ingrediënten:
eidooier, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, pintobonen, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonensouffle met gierstkorst

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, pintobonen, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonentaart en salie, met quinoakorst

Ingrediënten:
eidooier, gierst, groentebouillon, knoflook, neutrale olie, peper, quinoa, rode paprika, room, rozemarijn, salie, water, witte bonen, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Zoete venkelsoep Wenteelteefjescroutons

Ingrediënten:
cannellinibonen, cheddar, ciabatta, ei, extra belegen goudse kaas, gedroogde chilivlokken, groentebouillon, knoflook, olijfolie, single cream, slagroom, ui, venkel, venkelzaad en yoghurt

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde schelpen

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, ei, groentebouillon, grote pastaschelpen, knoflook, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, saffraanpoeder, spinazie, tomatensaus in blik, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pintobonentaart met kaas en een gierstkorst

Ingrediënten:
chihuahuakaas, eidooier, gierst, groentebouillon, huttenkase, knoflook, monterey jack kaas, mozzarella, neutrale olie, peper, pintobonen, queso fresco, ricotta, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Kruidensoep met saffraan

Ingrediënten:
boter, eetbare bloemen, eidooier, groentebouillon, knoflook, lenteuien, melk, nootmuskaat, peper, room, saffraandraadjes, wilde kruidensla en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Ravioli sud tirolesi

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, boter, champignon, durum tarwemeel, ei, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, jeneverbes, knoflook, maïzena, nootmuskaat, parmezaanse kaas, porcini, room, sjalot en spinazie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Tomatensoep

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, rode wijnazijn, slagroom, tomaat, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Lasagne alla montali

Ingrediënten:
00-meel, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, cherrytomaten, durum tarwemeel, ei, emmentaler, extra vergine olijfolie, grano duro meel, groentebouillon, knoflook, parmezaanse kaas, pecorino, pesto, pijnboompitjes, room, rucola en zwarte olijf

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / voorgerecht uit Gemüse! :

Citroen-tijmsoep met tuinbonen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, citroensap, eidooier, groentebouillon, knoflook, laurierblad, lente-ui, peper, room, tijm, tuinbonen, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappel-knoflooksoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, oud witbrood, sjmalts en slagroom

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groene speltkoeken met gesmoorde komkommer

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, dille, ei, groentebouillon, grünkern groene spelt, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, room, rozemarijn, selderijblad, stoofkomkommers, tijm, ui, witte peper, witte wijn en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Zwartebonentaart met gierstkorst op z'n Mexicaans

Ingrediënten:
boerenkaas, eidooier, gierst, groentebouillon, kaas, knoflook, koriander, neutrale olie, peper, poblano chilipeper, queso fresco, ricotta, rode paprika, room, rozemarijn, water, zoete maiskorrels, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / voorgerecht uit Gemüse! :

Soep van verse erwtjes

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, citroensap, ei, erwten, groentebouillon, knoflook, peper, sjalot, slagroom en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:

Mouclade

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, citroen, eierdooier, groentebouillon, knoflook, laurierblad, mosselen, peterselie, room, saffraan, sjalot, venkelzaad, visbouillon, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Recept uit Thermomix Feest:

Witlofcrèmesoep met sherry

Ingrediënten:
appel, boter, eidooier, groene selderij, groentebouillon, honing, knoflook, laurier, nootmuskaat, peper, peterseliestengels, prei, room, sherry, sucrines, tijm, ui, witlof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelenpastei met pennette - pasticcio di penne ai funghi

Ingrediënten:
bloem, boter, eekhoorntjesbrood, ei, gladde pennette, groentebouillon, italiaans boterdeeg, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, porcini, slagroom, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / pastei / paddenstoelen / ovenschotel
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Doperwtensoep met geitenkaascroutons

Ingrediënten:
aardappel, banaansjalot, boter, citroentijm, crème fraîche, dijonmosterd, doperwten, ei, groentebouillon, grof zeezout, instantpolenta, knoflook, olijfolie, prei, rucola, volle melk, waterkers, witbrood, zachte geitenkaas, zonnebloemolie en zuringblaadjes

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebackener Kabeljau auf orientalischem Kartoffel-Zitronen-Salat / Gebakken kabeljauw op aardappel-citroensalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet uit blik, bruine boter, citroenrasp, dijonmosterd, dille, ei, gepekelde citroen, griekse yoghurt, groentebouillon, kabeljauwfilet, kappertjes, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, milde chilipoeder, olie, olijfolie, peterselie, ras-el-hanout, room, suiker, tarwegriesmeel, ui, vastkokende aardappel, wit broodkruim, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
salade / vis
Haal meer recepten op...