154 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroenraspcitroensapcrème fraîchedilleeikippenbouillonknoflooklauriermelkolieparmezaanse kaaspeperpeterselieslagroomsuikertijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Room-strudel met rozijnen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, melk, olie, oud brood, poedersuiker, rozijnen, slagroom, suiker, vanillestokje, wijnazijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Knapperige pompoenparten met zure room

Ingrediënten:
citroen, dille, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pompoen, tijm, wittebroodkruim, witte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Koude paprikasoep met zure room

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, gemalen komijnzaad, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode paprika, salie, ui, zout en zure room

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Koude paprikasoep met zure room

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroen, fijne kristalsuiker, gedroogde chilivlokken, gemalen komijnzaad, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rode paprika, salie, ui, zout en zure room

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:

Cheesecake met ingelegde citroen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenen, citroensap, digestives, ei, eidooier, ingelegde citroen, lichtbruine basterdsuiker, olie, roomkaas, sinaasappels, suiker, sukade, vanille-extract, volkorenbiscuit, zeezout, zout en zure room

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:

Pasta met venkel, rucola en citroen

Ingrediënten:
citroenschil, crème fraîche, harde geitenkaas, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, rucola, tagliatelle, venkel, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Linzen met ragout ven paddestoelen en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, gedroogde porcini, griekse yoghurt, ingemaakte citroenschil, koriander, laurier, olijfolie, prei, puy-linzen, selderijknol, slagroom, tijm, ui, wilde paddestoelen, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen recept - Food and Friends

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thuis bij Jamie:

Geglaceerde muffins van muskuskalebas

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, butternut squash, citroen, clementine, ei, extra vierge olijfolie, kaneel, lavendelbloempjes, lichtbruine basterdsuiker, poedersuiker, rozenblaadjes, vanillestokje, walnoten, zeezout en zure room

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Salade met vijgen, geitenkaas en honing

Ingrediënten:
citroen, citroensap, double cream, geitenkaas, pistaches, little gem, munt, olijfolie, slagroom, tijmhoning, vijgen, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:

Mosselen met gegrilde watermeloen en boekweitpasta

Ingrediënten:
boekweitpasta, citroen, fijn zeezout, fleur de sel, knoflook, mosselen, olijfolie, prei, room, sjalot, sushiazijn, verse tijm, vers laurierblaadje, vinaigrette, watermeloen, witte wijn en wortel

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Rode poon, zeekraal, komkommer en bernagie

Ingrediënten:
bernagiebloemen, citroen, crème fraîche, extra vergine olijfolie, komkommer, rode peperkorrels, rodepoonfilet, tafelsuiker, zeekraal en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Mosselen, saffraan en agretti

Ingrediënten:
agretti, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, mosselen, peper, saffraan, sjalot, slagroom, visbouillon, witte wijn en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemarineerde zalm met kruidge olie

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, crème fraîche, dijonmosterd, grof zeezout, korianderzaad, olijfolie, verse gemengde kruiden en zalmfilet

Soort:
barbecue/grill / schaal- en schelpdieren / feestdagen
Haal meer recepten op...