Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Ossenhaas gevuld met paddenstoelentapenade
- Ingrediënten:
- basilicum, olijfolie, ossenhaas, paddestoelen en truffelolie
- Soort:
- carpaccio/tartaar / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, koriander, kruiden, munt, olie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, vlees, water, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Recept uit Rauw:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / voorgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Rauw:
Recept uit Rauw:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Kooktechnieken:
Recept uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: