Recept uit Speisekammer:
Szechuan-olie
- Ingrediënten:
- arachideolie, chilivlokken, gember, kaneelstokje, laurier, sechuanpeper, steranijs en zout
- Keuken:
- Chinees / Noord-west-Europees
- Soort:
- vegan / inmaak / saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, koriander, kurkuma, nootmuskaat, olijfolie, peper, plantaardige olie, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Speisekammer:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Goed zoet:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Goed zoet:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Recept uit Goed zoet:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Goed zoet: