Recept uit Turquoise:
Salade van hersenen met een dressing van peterselie en zwarte olijven
- Ingrediënten:
- citroen, kaneelstokje, kruidnagel, lamshersenen, melk, ui, water en zwarte olijvendressing met peterselie
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, dille, fruit, gemalen komijn, gember, groente, kaneelstokje, knoflook, komijn, koriander, kruiden, kruidnagel, munt, olie, olijfolie, peterselie, rijst, specerijen, suiker, tomaat, ui, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Honey & co:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Etenenzo:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit The big green egg book:
Recept van De Hippe Vegetarier: