127 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumboterbouilloncitroencourgettekaneelknoflookkorianderkruidenolijfolieoreganopaprikapoederparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalottijmtomaatuiwaterzeezoutzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe maak je zelf groentebouillon?

Ingrediënten:
bouillon, champignons, groentebouillonblokjes, groenten, water, kruiden, laurier, olie, paddenstoelen, peper, peperkorrels, bladpeterselie, prei, selderij, rozemarijn, tijm, tijm, tomaten, uien, vet, wortel en wortels

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Pilav van gemengde granen met munt en lenteui

Ingrediënten:
bruine linzen, bulgur, champignons, chilivlokken, korianderpoeder, groentebouillon, knoflook, koriander, lente-ui, limabonen, mosterdzaad, munt, pecannoten, peterselie, prei, quinoa, rode paprika, sesamolie, spelt, tuinbonen en ui

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:

Soep van erwtjes en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, munt, olijfolie, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Gevulde uien

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, gedroogde munt, gemalen piment, granaatappelmelasse, groentebouillon, komijn, kruidnagelpoeder, munt, olijfolie, pijnboompitten, rondkorrelrijst, sjalot, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Penne met winterpompoen

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, bladpeterselie, extra vierge-olijfolie, feta, flespompoen, gedroogde rode spaanse peper, groentebouillon, kikkererwten, komkommer, lente-ui, littlegemsla, munt, parmezaanse kaas, penne, salie, tomaat, ui en venkelzaad

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Groene asperges in 't groen

Ingrediënten:
basilcum, belgische mosterd, bladpeterselie, boter, citroenmelisse, citroensap, citroenzest, fleur de sel, groene asperges, groentebouillon, jonge spinazie, kervel, knoflook, knoflookolie, krulpeterselie, marjolein, mosterdzaad, munt, peper, rozemarijn, sjalot, spinazie, tijm, verveine, volle yoghurt, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Ruths gevulde puntpaprika's

Ingrediënten:
baharat, basmatirijst, bladpeterselie, dille, gedroogde munt, gemalen kardemomzaad, groentebouillon, lamsgehakt, olijfolie, puntpaprika, suiker, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Riso alla orientale

Ingrediënten:
basmatirijst, bladpeterselie, boter, bruine basterdsuiker, doperwt, extra vergine olijfolie, gemberwortel, ghee, groene paprika, groentebouillon, kerrie, knoflook, komijnzaad, koriander, langkorrelrijst, munt, olijfolie, paneer, sesamzaad, sjalot, tomaat, ui, venkelpoeder en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / rijst / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Orloffgebraad met wortelen in Belgische pesto

Ingrediënten:
abdijkaas, belgische graanmosterd, bieslook, bladpeterselie, boter, chilipeper, citroenmelisse, citroenzest, druivenpitolie, gele biet, gemengde jonge wortelen, groentebouillon, knoflook, knolselderij, koriander, lente-ui, limoensap, limoenzest, munt, peper, pistachenoten, varkensgebraad, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Lentesoep met melde

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, bruinbrood, doperwten, ei, geitenkaas, groentebouillon, jonge kaas, knoflook, kwark, laurier, melde, munt, olie, peper, prei, radijs, ricotta, tijm, tuinkers, ui, zeezout, zout en zure room

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gevulde uien met wortel-komijnsaus

Ingrediënten:
bulgur, groentebouillon, knoflook, komijnzaad, limoensap, maïskorrels, olijfolie, pijnboompitten, plantaardige olie, pomodoritomaat, sjalot, verse bladpeterselie, verse munt, versgemalen zwarte peper, witte ui, witte wijn, wortel en zout

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groente / feestdagen
Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:

Stuffed Quince - Gevulde Kweepeer

Ingrediënten:
allspice, citroensaus, dille, gehakt, gladde peterselie, groentebouillon, hete chilivlokken, hete paprikapoeder, kaneelstokje, knoflook, kortkorrelrijst, kweepeer, munt, runderbouillon, salie, tomaat, tomatenpasta, ui, water en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:

Maissoep met sloppy joe-sandwich

Ingrediënten:
chilipoeder, crème fraîche, groene peper, groentebouillon, kerriepoeder, knoflook, lamsgehakt, mais in blik, munt, peterselie, rundergehakt, tomatenpuree, ui, venkelzaad, zonnebloemolie en zuurdesembrood

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:

Quinoabrij met gegrilde tomaten en knoflook

Ingrediënten:
boter, feta, groene chilipeper, groentebouillon, knoflook, minipruimtomaatjes, munt, olijfolie, peterselie, quinoa, zout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Butternut pompoen met tuinkruiden

Ingrediënten:
basilicum, flespompoen, dragon, groentebouillon, kervel, knoflook, munt, olijfolie, oregano, peterselie, rozemarijn, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...