Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, bouillon, champignon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, slagroom, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit 101 ballen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / snack of tussendoortje uit Plenty more:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: