Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Pasta met basilicum, munt en courgette
- Ingrediënten:
- basilicum, conchiglie, courgette, farfalle, knoflook, munt, olie en parmezaanse kaas
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gember, groente, knoflook, koriander, kruiden, olijfolie, paprika, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, specerijen, tomaat, ui, vet, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van 88 Food:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van 88 Food:
Bijgerecht uit Plenty more: