Diner / voorgerecht uit Italië:
Zucchine e melanzanesott'olio - Courgettes en aubergines in olie
- Ingrediënten:
- aubergines, courgette, grof zout, knoflook, munt, olijfolie, peperoncino, water en witte wijnazijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, bouillon, citroen, citroensap, dressing, fruit, gember, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, paprika, pasta, peper, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Recept uit Made in Italy:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Amuse / diner uit De herenkookclub:
Diner / avondmaal uit Nootje:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier: