18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliecitroensapcourgettedillegedroogde muntgroentebouilloningemaakte wijnbladerenkaneelknoflookkomkommerkrentenkruidnagelpoederolijfoliepeperpeterseliepimentrisottorijstrondkorrelrijstsuikertomaatuiwaterwijnbladerenzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Dolma's gevuld met wilde rijst

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rozijnen, tomaat in blik, ui, water, wijnbladeren, wilde rijst, witte rijst en yoghurt

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Dolma

Ingrediënten:
citroen, droge witte wijn, kaneel, lamsgehakt, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, rijst, suiiker, water, wijnbladeren en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
rijst / lamsvlees
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Brunch / diner / bijgerecht / voorgerecht uit Turquoise:

Gevulde wijnbladeren op Istanbulse manier

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, citroensap, dille, gedroogde munt, ingemaakte wijnbladeren, kaneel, kippenbouillon, kortkorrelige rijst, krenten, olijfolie, pijnboompitten, piment, trostomaat en ui

Een recept uit Pien Wekking - Pien laat haar eten zien

Diner / hoofdgerecht uit Pien laat haar eten zien:

Groene risotto met muntpeso en geitenkaas

Ingrediënten:
basilicum, citroen, courgette, extra vergine olijfolie, geitenkaas, groentenbouillonblokje, knoflook, munt, parmezaanse kaas, peper en zout, pijnboompitten, risottorijst, roomboter, sjalot, tuinerwten en witte droge wijn

Keuken:
Mediterraans
Soort:
rijst
Een recept uit  - Gemüse!

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Gemüse! :

Gevulde koolrabibladrolletjes

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, groentebouillon, komijnpoeder, koolrabiblad, krenten, paprikapoeder edelsusz, paprikapuree, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Balkan
Soort:
vegan / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Bijgerecht uit Gemüse! :

Gevulde snijbietrolletjes

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, groentebouillon, komijnpoeder, krenten, paprikapoeder edelsusz, paprikapuree, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, snijbietblad, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Balkan
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tamara's gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, geitenyoghurt, gemalen piment, ingemaakte wijnbladeren, kaneel, krenten, kruidnagelpoeder, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rondkorrelrijst, ui, volle yoghurt, zout en zwarte peper

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Tamara's gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, geitenyoghurt, gemalen piment, ingemaakte wijnbladeren, kaneel, krenten, kruidnagelpoeder, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rondkorrelrijst, ui, volle yoghurt, zout en zwarte peper

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Jeruzalem:

Gevulde uien

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, gedroogde munt, gemalen piment, granaatappelmelasse, groentebouillon, komijn, kruidnagelpoeder, munt, olijfolie, pijnboompitten, rondkorrelrijst, sjalot, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Rundvleespastei met wijnbladeren

Ingrediënten:
arboriorijst, berberisbessen, citroen, gedroogde munt, gemalen piment, griekse yoghurt, grof zout, kaneel, knoflook, munt, olijfolie, pijnboompitjes, runderbouillon, rundergehakt, rundermerg, selderijknol, tomaat, ui, wijnbladeren en zwarte peper

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tribestlife Rawfood Kitchen

Ingrediënten:
aardbei, ananas, appel, avocado, bleekselderij, boerenkool, citroen, courgette, fruit, groente, knoflook, kokosmelk, komkommer, lasagna, lasagne, mango, munt, norivellen, paprika, pasta, peer, pijnboompitten, rijst, rode bieten, rode peper, rozemarijn, rucola, sesamzaad, spinazie, taugé, tomaten, veldsla en walnoten

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Moro Londen:

mosselen gevuld met pijnpittenpilav

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, krenten, mosselen, olijfolie, peper, pijnpitten, piment, turkse chilipepervlokken, ui, verse dille, verse munt, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Zes tips voor een gezonde vegetarische barbecue en picknick

Ingrediënten:
aardappelen, alcohol, asperges, aubergine, avocadodip, balletjes, munt, bleekselderij, brood, citroensap, courgette, dressing, eieren, eiwitten, fetakaas, gember, granaatappelpitten, groenten, honing, hummus, ijsblokjes, jackfruit, kikkererwten, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, linzen, noten, olijfolie, olijven, paprika, pasta, peper, peulvruchten, pijnboompitten, pitten, quinoa, radijsjes, rijst, rode bietensap, rood fruit, schijfjes citroen, sinaasappel, stokbrood, tahin, tempeh, tomaat, tomaatjes en ui