Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Sjalotten à la Milanese
- Ingrediënten:
- bonte salie, boter, gremolata, knoflook, opgelegde tomaten, salie, selderij, sjalot, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, selderij, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Recept uit Noma:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: