46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbittere chocoladebloemboterbruine rumcakechocoladecitroenraspcitroenschilcognaccrème chantillydonkere rumeieidooiereiwitgistkaneeloliepoedersuikersinaasappellikeursuikerverkruimelde bitterkoekjeswalnotenwater
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Diner / nagerecht uit Eten in Italie:

Rum baba

Ingrediënten:
00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Koek van gistdeeg - pinza

Ingrediënten:
boter, eieren, melk, rum, suiker, tarwebloem, vanillestokje, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Recept uit Kochen für zwei:

Gistdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, gist, kaneel, kruim van lange vingers, melk, rum, suiker en zout

Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch / high tea uit De dikke vegetariër:

Saffraan-vruchten-notenbrood

Ingrediënten:
amandelen, appelsap, bloem, boter, cognac, ei, gedroogde abrikoos, gedroogde cranberry , gedroogde kersen, instantgist, melk, pecannoot, rozijnen, rum, saffraan, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gevulde wafeltjes

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, eierdooiers, gist, griessuiker, melk, rum, vanillesuiker, water en zout

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Clafoutis met krieken

Ingrediënten:
bloemsuiker, boter, eieren, griessuiker, krieken op sap, melk, rum, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gistrol uit Triëst variant

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, broodkruim, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gekonfijte citroenschil, gist, melk, pijnboompitten, rozijnen, rum, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Ontbijt / diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Elzasser kugelhopf

Ingrediënten:
bloem, boter, droge gist, ei, kirsch, melk, olie, poedersuiker, rozijnen, rum, sinaasappelrasp, suiker, witte amandelen en zout

Keuken:
Frans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:

Appellatkes

Ingrediënten:
appel, bier, bloem, cognac, donkere rum, ei, fruitlikeur, kaneelpoeder, melk, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Putizza di noci - Gistrol uit Triëst

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gist, melk, rum, suiker, walnoten, wijn en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...