Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Biefstukken van de haas met rode wijn
- Ingrediënten:
- bloem, boter, haasbiefstuk, knoflook, plantaardige olie, rode wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, boter, bouillon, citroensap, ei, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: