Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, koriander, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, tijm, tomaat, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / voorgerecht uit Een jaar in Toscane:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / snack en tussendoortje uit Indonesie: