Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fruit, gemalen komijn, gember, gula djawa, laos, olie, peper, peterselie, santen, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, trassi, ui, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Rauw:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek: