Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, gember, groente, knoflook, komkommer, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sjalot, sojasaus, specerijen, sperziebonen, taugé, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Vol Smaak:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Home made:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan: