Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberpoeder, ketjap, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, peper, prei, sambal oelek, sesamzaad, sojasaus, suiker, ui, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Heerlijk simpel:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Buffet uit Wrap 'n roll:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Bijgerecht / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: