Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Soep van groene kool en eend
- Ingrediënten:
- boter, groene kool, knoflook, peper, room, tijm, ui, water, wild, wilde eend en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / gevogelte / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, fruit, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, specerijen, suiker, tomaat, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit The naked chef:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Pizza & pasta:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Thug kitchen:
Basisrecept uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: