84 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemkoolcurryeifruitgembergroenteknoflookkokosmelkkomkommerkruidenkurkumalimoenoliepeperrijstsojasausspecerijensuikervetwaterwitte koolzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indiase linzencurry met broccoli en wortel

Ingrediënten:
broccoli, cayennepeper, curry, currypasta, garam masala, gehakt, gemalen korianderzaad, gember, kokos, kokosmelk, kokosolie, koriander, kurkuma, linzen, masala, olie, rijst, rode chilipeper, knoflook, tomaten, water, water, witte ui, wortel, wortels en zonnebloemolie

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Gegrilde Sint-Jakobsmosselen met Thaise koolsalade

Ingrediënten:
cayennepeper, citroengras, djeroek poeroet, gember, knoflook, koriander, rijstnoedels, rijstwijnazijn, rode paprika, savooiekool, sesamolie, sint-jakobsschelp, sojasaus, thaise vissaus, ui, witte wijnazijn, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Pad thai noedels

Ingrediënten:
bosui, ei, jonge boerenkool, lichte sojasaus, pinda, tamarindepasta, taugé, thaise rijstnoedels, verse koriander, wortel, zoete chilisaus en zonnebloemolie

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:

Kroketten van runderborst met Aziatische koolsla

Ingrediënten:
aziatische bouillon, banaansjalotten, bleekselderij, bloem, ei, grof zeezout, koriander, limoen, limoensap, munt, olijfolie, palmsuiker, panko, peultjes, rijstazijn, rode chilipeper, rodekool, runderborstvlees, volle melk, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Charles Maclean en Thug Kitchen - Thug kitchen

Recept uit Thug kitchen:

Pad Thai Van Groenten Met Krokante Tofu

Ingrediënten:
broccoli, bruine suiker, knoflook, kool, koriander, lente-ui, limoen, limoensap, olie, pinda's, rijstazijn, rijstnoedels, sjalot, sojasaus, taugé, tofu, tomatenpuree, water en wortel

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Bijgerecht uit Plenty more:

Maïssalade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, knoflook, koriander, maiskolven, mayonaise, munt, olijfolie, rode chilipepers, rode ui, witte kool, wittewijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Tien groenten stoofpot - tom jabchai

Ingrediënten:
bai pak chee, bleekselderij, chinese broccoli, knoflook, kratiem, lente-ui, moeraskool, olie, paksoi, savooiekool, snijbiet, sojasaus, spinazie, suiker, varkenslapjes, verse koriander, water, witte kool, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Krokant gebakken eiersalade - yam kai dow

Ingrediënten:
bai pak chee, chinese sla, ei, groene paprika, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, limoensap, nam pla, olie, prik khee noo, rode kool, sla, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, verse koriander en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
salade / ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Groenten met chiang mai dipsaus - nam prik ong

Ingrediënten:
bai pak chee, bloemkool, broccoli, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, peultjes, sjalot, suiker, thaise vissaus, tomaat, varkensgehakt, verse koriander, vers limoensap en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Salade met rijstnoedels en tahin

Ingrediënten:
chiliolie, chilipoeder, honing, korianderblaadjes, lente-uitjes, lichtbruine basterdsuiker, limoensap, pompoenpitten, rodekool, sojasaus, tahin, versgemalen zwarte peper, wortels, zonnebloemolie en zout

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Lamscouscous op Algerijnse wijze - couscous au monton à l'algéroise

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, courgette, couscous, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olie, pastinaak, peper, ras el hanout, savooiekool, ui, verse koriander, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / couscous/bulgur/quinoa / boter en olie
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:

Tempura van het seizoen

Ingrediënten:
chilivlokken, fijne kristalsuiker, groene chilipeper, groenten, kardemompeulen, koriander, limoen, maïzena, nigellazaad, raapzaadolie, sodawater, water, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:

Loempia's

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bruine basterdsuiker, frituurolie, goela djawa, groentenat, haricots verts, jonge wortel, ketjap benteng manis, knoflook, lichte sojasaus, loempiavellen, maïzena, olie, peper, prei, sambal oelek, slablad, sliertsjalot, sperziebonen, ui, verse koriander, verse peterselie, voorjaarsui, water, witte kool, zoete sojasaus en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
quiche / vegetarisch / frituur
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Koreaanse worteltjes

Ingrediënten:
cayennepeper, groente, knoflook, korianderzaad, rode peper, suiker, ui, witte keukenazijn, wortels en zonnebloemolie

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Nasi Goreng

Ingrediënten:
djinten, eieren, garnalen, ui, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, laoswortel, lombok, olie, prei, rode lombok, selderij, knoflook, winterwortel, witte kool, witte rijst en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Indiase keuken: zelf groente puffs maken

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, bonen, chaat masala, gemalen koriander, gemalen zwarte peper, groene peper, groente, indiaas brood, koriander, kruiden, limoensap, mais, bladerdeeg, sperziebonen, mosterdzaad, water, wortel, wortels, zonnebloemolie en zout

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Gemengde groenten uit de wok

Ingrediënten:
bosui, droge witte wijn, gele paprika, sesamzaad, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, koriander, maiskipfilet, maïzena, oestersaus, oesterzwam, olie, paksoi, rode peper, sherry en wortel

Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Oma's gado gado

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroen, ei, emping, goela djawa, ketjap manis, knoflook, kokosmelk, koriander, kroepoek, pinda's, sambal oelek, sjalotjes, sperziebonen, spitskool, taugé, trassi, winterwortel en zonnebloemolie

Keuken:
Indisch
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...