Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Sjalotten à la Milanese
- Ingrediënten:
- bonte salie, boter, gremolata, knoflook, opgelegde tomaten, salie, selderij, sjalot, witte wijn, wortel en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, groente, kaas, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Okoko recepten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: