89 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroensapeigevogeltefondgroentekippenbouillonknoflookkruidnagellauriernootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnselderijsjalotslagroomtijmtomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Salmis van Schotse sneeuwhoen

Ingrediënten:
aardappelmeel, bleekselderij, boter, doorregen spek, jeneverbes, kippenfond, madeira, peper, port, rode wijn, rode wijnazijn, schotse sneeuwhoen, tafelsuiker, ui, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met ossentong, zure bieten en mierikswortel

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, briochebroodjes, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, mierikswortelcrème, olijfolie, ossentong, salie, tafelsuiker, tijm, ui, wortel, zeezout, zure bieten en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Krokant gebraden eend

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, eendenvet, honing, peper, rode wijn, rozemarijn, suiker, tamme eend, ui, wijnazijn, wortel en zout

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige selderijsoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, groentebouillon, kruimige aardappel, room, selderijblad, suiker, ui, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gebraden varkensbuik met venkel

Ingrediënten:
anijs, appel, bleekselderij, boter, bruine ui, citroensap, eschalot, franse sjalot, gedroogde muskaatdruiven, grof zeezout, knoflook, laurierblad, manzanilla, olijfolie, pastis, rozijn, suiker, varkensbotten, varkensbuik, venkelknol, venkelloof, venkelzaad en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Zuurvlees

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, boter, bruine suiker, kruidnagel, laurier, maïzena, ontbijtkoek, runderlappen, ui, water, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Limburgs
Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:

Varkensbuik met gepofte appel-saliepuree en rodewijnsaus

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, bloem, boter, champignon, kippenbouillon, knoflook, laurier, rode wijn, salie, sjalot, suiker, tijm, uien, varkensbuik, winterwortel, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch uit Te gast bij Jamie:

Ossenstaartstoof - spinaziekoekjes - mierikswortelcrème

Ingrediënten:
ale, bleekselderij, boter, kruidnagel, laurier, mierikswortelcrème, mosterdpoeder, natriumbicarbonaat, nootmuskaat, ossenstaart, peper, rozemarijn, spinazie, tafelsuiker, tomaten uit blik, ui, worcestersaus, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mister Kitchen en Jasper Faber - El Bulli

Recept uit El Bulli:

Kippenjus 2e trek

Ingrediënten:
auteurdave de belder, bleekselderij, boter, kippenjus, kippennekken, oude geuzebier, peper, prei, rietsuiker, ui, wortel en zout

Soort:
bouillon
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Boekweitpudding met vlees en groenten - kig-ha-farz

Ingrediënten:
basterdsuiker, bleekselderij, boekweitmeel, boter, bouquet garni, buikspek, crème fraîche, ei, groene kool, grof zeezout, klapstuk, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, meiknol, melk, peper, peperkorrel, prei, rozijnen, runderappel, runderstoofvlees, slagroom, sukadestuk, ui, verse peterselie, verse selderij, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Elegante linzensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, groentebouillon, knoflook, laurier, puy-linzen, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zout, zuring en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Franse linzensoep met zuring of spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, groentebouillon, knoflook, laurier, puy-linzen, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zout, zuring en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Franse blinde vinken - alouettes sans têtes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, gezeefde tomaten, knoflook, mager rundvlees, nootmuskaat, olijfolie, peper, rauwe ham, rode wijn, snijpeterselie, suiker, ui, witbroodkruim, wortel en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Tomatensaus variatie met augurk

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, knoflookpoeder, kruidenbouillon, laurierblad, oregano, peper, slagroom, suiker, tomatenpuree, ui, wijnazijn, zoetzure augurk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Haal meer recepten op...